Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

NÖJDA ANVÄNDARE

 

"Jag är så galet nöjd med mina stövlar! Dem är varma, lätta och förvånansvärt billiga. Jag har dem varje dag i stallet och även ibland när jag rider ut. Kan starkt rekommenderas till alla frusna häst människor."

Ilona Eismann, Professionell ryttare

 

"Det här är enligt mig, den bästa vinterstöveln! Har testat dem och dem är grymt varma och lätta men ändå rejäl. Kung på skoterturen! Det vanliga problemet jag har när jag kör snöskoter är att fötterna blir fuktiga och då även kalla, jag fick in snö i dessa stövlar så jag blev fuktig om fötterna men det blev aldrig kallt. Så jag kan varmt rekommendera dessa stövlar."

Gustav Hedman, Skoterförare

 

"Hejsan. Jag vill bara säga att stövlarna är helt fantastiska! Har använt dem sedan första dagen de kom förra året. Jag fryser aldrig om fötterna, är torr och de är så lätta att bära att man knappt tror det är möjligt."

Malin Lundström Skarfors, Sala EquiCenter


"Stövlarna håller mig varm under hela passet. Jag fryser alltid om fötterna under jakterna men nu slipper jag det. Väldigt smidigt att kunna ta ut och torka fodret. Alla i jaktlaget har bytt till dessa stövlar nu efter de fick känna hur lätta mina var."

Andre Eliasson, Jägare